Werkervaring

Websites bouwen
Ik heb voor verschillende klanten websites gebouwd zoals Peer ReviewBalansil, AmberLed, Verheuvel's Autobeklederij, Romy Drenth, e.v.a.
Fotografie
Voor de promotie ceremonie van Mara van der Meulen heb ik de fotografie verzorgt. Ik heb gedurende de dag alle momenten die Mara wenste vastgelegd.
Hogeschool Utrecht
Voor het studentenplatform Trajectum schrijf ik artikelen over de woonsituatie van de studenten van de HU. Ik laat zien hoe ze wonen, schrijf over hun favoriete plekken in huis, hun huisgenoten en toekomst.
 
Vorwerk & Co
Bij het accountantskantoor Vorwerk & Co ben ik verantwoordelijk voor alle social media kanalen. Vorwerk had verder nog weinig tot geen social media kanalen en we zitten nu in de opstartfase om een grote online awareness te creëren.
Daphne's Diary

Verantwoordelijk voor alle social media kanalen (InstagramFacebookPinterest en YouTube (Nederlands, Engels, Frans en Duits). Video's filmen en editten, het bedenken en maken van nieuwsbrieven, marketingstrategieën creëren en analyses schrijven over de website en social media cijfers behoren ook tot mijn taken bij Daphne's Diary.

Telegraaf (TMG)

Verantwoordelijk voor de diverse social media kanalen (InstagramFacebook en Twitter) van de Telegraaf. Mijn taken waren onder andere het researchen, plaatsen en redigeren van content, het analyseren en rapporteren van de prestaties van de diverse social media kanalen en het aansturen van het videoteam dat verantwoordelijk was om content aan te leveren. Verder schreef ik ook artikelen voor Telegraaf.nl in verschillende categorieën. [Voorbeeld één] | [Voorbeeld twee]

Boncolor

Samen met YouTuber Bonnie (Boncolor) heb ik de serie Kringloop kwartier (genomineerd voor een Veed Award voor beste serie 2019) opgezet. Ik heb de afleveringen van seizoen één gefilmd en de productie en pr rondom deze serie en andere video's van haar kanaal gedaan. [Voorbeeld één] | [Voorbeeld twee]

Teksten redigeren

Voor een Fashion redacteur van een bekend mannenblad heb ik verschillende artikelen geredigeerd. Daarnaast redigeer ik regelmatig teksten als freelance opdracht voor klanten.

100% NL en Radio 10

Verantwoordelijk voor de inhoud en planning van social media posts, de redactionele stukken op de website en de productie van nieuwe acties en actiepagina’s van zowel 100% NL als Radio 10.​

NewBeTV

Productie en research voor BirthDaySuit, Single for Six Weeks, The Dutch MazeRunner campagne, BanjotownTheaumes en Banjomovies.