© 2019 | Demi Viring                         Algemene voorwaarden                         Privacy- en cookieverklaring                   KvK: 71780726 | BTW: NL002318454B45

                                                                                      

  • Black Instagram Icon

Website bouwen

Ben jij jouw onderneming gestart en wil je andere mensen jouw diensten kunnen aanbieden? Wil je een webshop starten? Wil je een online portfolio hebben? Dan is een website één van de dingen die enorm handig is om online exposure te bereiken. Een goede website is niet zomaar gemaakt en daarom ben ik er om er één voor jou te maken.

 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en stijlen beschikbaar. Zo kan je kiezen voor een moderne website, een website voor een portfolio of bijvoorbeeld een website waarbij mensen ook mee kunnen praten in een online community vorm. Naast deze opties zijn er natuurlijk nog talloze stijlen om een website te bouwen en daar help ik je enorm graag mee. Laten we samen een moodboard maken om duidelijk te maken hoe jij wilt dat jouw website er uitziet.  Neem gerust eens contact met mij op en dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken!

Prijzen

Bedrijfswebsite

Portfolio (fotograaf, model, artiest, etc.)

Webshop

Blog

Overige aanpassingen

-> Alle prijzen zijn exclusief BTW

-> Alle website draaien in Wix

-> De klant is zelf verantwoordelijk voor hosting. Ik kan daar zeker een adviserende rol in spelen indien nodig

vanaf €250,-

vanaf €200,- 

vanaf €300

vanaf €200,-

€25,- per uur

Contact