© 2019 | Demi Viring                                                                                                                                                                  KvK: 71780726 | BTW: NL217808086B01

  • Black Instagram Icon

Referenties

Foto Sylvia Wie ben ik.JPG

Demi heeft mijn website gebouwd.
Ze is heel vriendelijk, meegaand en duidelijk in haar aanpak. Ik had echt wel het gevoel dat we het samen deden. Als ik vragen had of dingen wilde wijzigen reageerde ze daar vrij snel op. Ze is geduldig en luisterde goed naar mijn wensen. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Een aanrader om je website bij haar te laten maken dus!

Eigenaar balansil.nl

Silvia Alferink

Bonnie.jpg

"Demi is een enthousiast iemand die van aanpakken weet. Ze hielp mij o.a. op locatie met filmen, en als er dan iets gebeurde wat eventueel in de weg zou staan van de productie, ging ze er gelijk uit zichzelf iets aan doen (ze ging bijvoorbeeld zonder aarzelen aan de manager vragen of de muziek in de gehele winkel uitgezet kon worden). Fijn om met zo'n assertief iemand te hebben samengewerkt :)"

Founder Boncolor

Bonnie Nottroth

JimV2.jpg

"Ik ken Demi al een lange tijd en ik kan volmondig zeggen dat zij een enorm fijn persoon is. Zowel privé als in de werksfeer. Gedreven, punctueel, gepassioneerd en ze bezit ook nog humor. Meerdere keren heb ik met Demi mogen samenwerken en het is elke keer feest. Je kan zelfs bij Demi een potje breken en dijken met haar bouwen. Kortom een topper en ik gun iedereen een Demi met wie ze kunnen werken."

Producer EO/Student Media, Informatie en Communicatie

Jim Morianner

IMG_4928.JPG

"Demi is een harde werker die snel dingen oppakt. In de maanden dat we samenwerkten zette ze zich 24/7 in, iets wat zeker nodig is wanneer je werkt op het gebied van social media bij een krant. Het nieuws staat namelijk  nooit stil. Niet alleen dat, ook wist ze succesvol verschillende projecten op zich te nemen en bleef ze continue meedenken over de huidige gang van zaken en verbetering daarin. Demi is een fijne en gezellige collega met een geweldige arbeidsethos."

Social media manager Beeld & Geluid museum Hilversum

Immy Verdonschot

Thecla.jpg

"Ik vind Demi een enorm harde werker die graag in oplossingen denkt. Problemen blijven nooit lang liggen omdat er hoe dan ook wel een oplossing wordt gevonden. Daarnaast is ze erg fijn om mee samen te werken, is ze van alle markten thuis en kan ze zichzelf goed profileren bij verschillende typen klanten. De conclusie van dit verhaal is dat Demi een echte aanrader is om mee samen te werken, omdat ze altijd het onderste uit de kan probeert te halen en dit op een leuke, directe, no nonsense manier aanpakt."

Business Controller Talpa Network

Thécla Snel