Referenties

PF_Renée.jpg

Renée Peereboom

Eigenaar reneepeereboom.nl

Referentie volgt zo spoedig mogelijk.

John Verheuvel.jpg

John Verheuvel

Eigenaar verkeuveld-autobeklederij.nl

"Ik was op zoek naar een nieuwe website en toen kwam ik bij Demi Viring uit. Ze is een leuke, aardige, spontane jonge dame. Ze zit vol energie en nieuwe ideeën.

Niets was haar teveel en alle details gingen in overleg. Het is een prachtige website geworden.

Enorm bedankt! Verder hoef je het voor de prijs zeker niet te laten!"

Foto Sylvia Wie ben ik.JPG

Silvia Alferink

Eigenaar balansil.nl

"Demi heeft mijn website gebouwd.
Ze is heel vriendelijk, meegaand en duidelijk in haar aanpak. Ik had echt wel het gevoel dat we het samen deden. Als ik vragen had of dingen wilde wijzigen reageerde ze daar vrij snel op. Ze is geduldig en luisterde goed naar mijn wensen. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Een aanrader om je website bij haar te laten maken dus!"

Foto mara.jpg

Mara van der Meulen

Project coördinator en postdoctoral researcher bij Leiden Universiteit

"Demi heeft de fotografie verzorgd van mijn promotie ceremonie en -receptie. Voorafgaand aan de promotie heeft zij naar mijn verwachtingen en ideeën gevraagd en deze zijn allemaal terug te zien in de praktische foto's. Demi heeft precies de momenten weten vast te leggen die de sfeer van de dag weergeven en zij heeft een mooie selectie van beelden gemaakt die ik al met veel plezier aan vele anderen heb getoond. Naast de prachtige foto's als resultaat ben ik ook heel blij met de communicatie vantevoren, op de dag zelf en na afloop: Demi is goed voorbereid, enthousiast en staat open voor persoonlijke ideeën, en weet dit uitstekend aan te vullen met professionele tips en oog voor detail. Ik beveel haar dan ook van harte aan voor zowel zakelijke als persoonlijke fotografie."

Bonnie.jpg

Bonnie Nottroth

Founder Boncolor

"Demi is een enthousiast iemand die van aanpakken weet. Ze hielp mij o.a. op locatie met filmen, en als er dan iets gebeurde wat eventueel in de weg zou staan van de productie, ging ze er gelijk uit zichzelf iets aan doen (ze ging bijvoorbeeld zonder aarzelen aan de manager vragen of de muziek in de gehele winkel uitgezet kon worden). Fijn om met zo'n assertief iemand te hebben samengewerkt :)"

IMG_4928.JPG

Immy Verdonschot

Social media manager Beeld & Geluid museum Hilversum

"Demi is een harde werker die snel dingen oppakt. In de maanden dat we samenwerkten zette ze zich 24/7 in, iets wat zeker nodig is wanneer je werkt op het gebied van social media bij een krant. Het nieuws staat namelijk  nooit stil. Niet alleen dat, ook wist ze succesvol verschillende projecten op zich te nemen en bleef ze continue meedenken over de huidige gang van zaken en verbetering daarin. Demi is een fijne en gezellige collega met een geweldige arbeidsethos."

JimV2.jpg

Jim Morianner

Producer Lego Masters

"Ik ken Demi al een lange tijd en ik kan volmondig zeggen dat zij een enorm fijn persoon is. Zowel privé als in de werksfeer. Gedreven, punctueel, gepassioneerd en ze bezit ook nog humor. Meerdere keren heb ik met Demi mogen samenwerken en het is elke keer feest. Je kan zelfs bij Demi een potje breken en dijken met haar bouwen. Kortom een topper en ik gun iedereen een Demi met wie ze kunnen werken."

Thecla.jpg

Thécla Viring

Business Controller Universiteit Utrecht

"Ik vind Demi een enorm harde werker die graag in oplossingen denkt. Problemen blijven nooit lang liggen omdat er hoe dan ook wel een oplossing wordt gevonden. Daarnaast is ze erg fijn om mee samen te werken, is ze van alle markten thuis en kan ze zichzelf goed profileren bij verschillende typen klanten. De conclusie van dit verhaal is dat Demi een echte aanrader is om mee samen te werken, omdat ze altijd het onderste uit de kan probeert te halen en dit op een leuke, directe, no nonsense manier aanpakt."